Domatesli ve hardallı tart
Tuzlu tartların bana göre en kolay ve en lezzetli olanı.
Malzemeleri
- Daha önceden hazırladığımız Tart Hamuru
- İki iri domates
- 2 y.kaşığı yoğurt
- 3 y.kaşığı krema
- 3 y.kaşığı hardal
- tuz, karabiber
Hazırlanışı
- Fırını 180°c de ısıtalım,
- yağur ve kremayı tuz ve karabiberle cırparak karıştıralım.
- Daha önceden hazırladığımız Tart hamuru üzerine krema ve yoğurt karışımımızı yayalım
- Yaydığımız karışımın üzerine hardalı sürelim
- Domatesleri dilimleyerek tartın üzerine yerleştirelim.
- Önceden ısıttığımız fırında 30 dak. pişirip servis yapalım.
Afiyet Olsun
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder